ÖDÜL ALDIK Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Radyo Tv Programcılığı
10 Haziran 2016 06:24

Genç İletişimcilerimizden Gurur Veren Ödül

Türkiye Haber Kameramanları Derneği’nin düzenlediği, Zoom Genç İletişimciler Haber Yarışması sonuçlandı.

Bu yıl mülteci teması ile düzenleyen yarışmada, Meslek Yüksekokulumuz Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Radyo Tv Programcılığı öğrencilerinden Merve Ülker, Öykü Kodal ve Sedanur Ece , ‘Umut İçinde Yaşam Savaşı’ başlıklı haber ile Dr. Mehmet Yüksel Özel Ödülü’ne layık görüldü.

İstanbul’da Beyoğlu Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan jüri değerlendirmesi sonrası ödüller, 4 haziran cumartesi günü medya sektörünün önde gelen isimlerinin de katıldığı törenle sahiplerine verildi.

Ödül alan tek Meslek Yüksekokulu olarak bize bu gururu yaşattıkları için öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.