09 Ağustos 2017 10:43

YÜKSEKOKULUMUZA YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER

Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıracak öğrenciler kayıtlarını E-Devlet üzerinden 11-16 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapabilirler.

E-Devlet üzerinden kayıt yapacak öğrencilerin Yüksekokulumuza gelmesine ya da evrak getirmesine gerek yoktur.

E-Devlet üzerinden kayıt yapamayan öğrenciler kayıtlarını 16-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında şahsen Yüksekokulumuza aşağıdaki belgeleri getirerek kayıt yaptırabilirler.

1-Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı Belgesi Mezuniyet Belgesi yerine geçmez.)
2-Aday ek puandan yararlanarak ya da sınavsız geçişle yerleştirilmiş ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmî belge (METEM programlarından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmaktadır.)
3-6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf
4-Adayların ÖSYS sonuç  belgesinin internet çıktısı

Yüksekokulumuz kayıtları Gazi Üniversitesi Gölbaşı Yerleşkesinde yer alan Yüksekokulumuz A Blok öğrenci işlerinde yapılacaktır.